Vragen? Bel ons!0493-473003
referenties1 referenties2

IMG 20160309 WA0003

 

 

 

 

 

Voor deze klant mochten wij de ritsscreens leveren en monteren tijdens de bouw van een flinke overkapping. In overleg met de aannemer en de klant hebben we deze ritsscreens mooi weten te integreren. Geleverd met terrasverwarmers kan deze klant lange avonden genieten in zijn tuin.

20160110 135403 

Uniek in Nederland !!! "Een heerlijke tuin op het zuiden". "Maar het wordt zo warm op het terras". Van Houts zonnewering en rolluiktechniek kwam met een goede passende oplossing. Door een overkapping te plaatsen en gebruik te maken van de combinatie gelaagd glas en sandwich panelen krijgt de klant voldoende daglicht binnen maar wordt de hinderlijke felle zonnestralen buiten gehouden. Door deze toepassing te gebruiken is van Houts UNIEK in Nederland !!!  

 

Deponti Trebbiano terrasoverkapping 21

Gezien op de Zonwering beurs in Gent: NIEUW in 2016 de Trebbiano terrasoverkapping. Deze Trebbiano is het high-end model in de range van de houten terrasoverkapping. Door de robuuste afmetingen van het gelamineerde hardhout heeft deze terrasoverkapping een natuurlijke en duurzame uitstraling. De horizontaal geplaatste liggers zonder afschot liggen op één lijn tussen de muur en gootprofiel. Hierdoor heeft hij een unieke luxe uitstraling. Wij nemen u graag mee om deze overkapping te beleven. Uiteraard wordt deze vakkundig geplaatst door van Houts zonnewering en rolluiktechniek. Wij zullen u hierin volledig ontzorgen.

Alles voor een tevreden klant

Wilt u weten hoe onze klanten dit ervaren. Bekijk onze klantbeoordelingen.

Contact
 1. (*)
  Ongeldige invoer
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer
 6. (*)
  Ongeldige invoer
 7. Verzenden

Twitterfeed

Van Houts zonnewering & rolluiktechniek Cipres 11a 5711 DZ Someren T (0493) 47 30 03 • E info@vanhoutszonnewering.nl